Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADA PREKO LJETO
Povratak na članak

Sve više učenika provodi praznike radno: 'Imao sam želje koje mi roditelji nisu mogli ostvariti'

Broj izdanih ugovora u učeničkim servisima znatno je više nego prošle godine, a u nekim pak servisima ističu da je već dostignuta rekordna 2019.

Komentari 5

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
16:49 09.08.2022.

Sve više učenika provodi praznike radno: 'Imao sam želje koje mi roditelji nisu mogli ostvariti i sada sam umjesto za sramni balkanski dom za spašenje i šljaku u Irskoj ili Njemačkoj spreman'

VL
EB
EBERT
16:22 09.08.2022.

Ja tu nevidim nikakav problem. Mislim da sa 18 god. mozes raditi. Ako imas zelje mozes si priustiti stime da ne opterecujes roditelje. Ta djeca imaju drugaciji stav prema novcu, nego oni kojima se sve daje bez ikakovih obaveza.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:30 09.08.2022.

Hoćemo li i djeci od 16 godina dati raditi kao konobari? A samo honorar Plenkovićeve Borg grupe je dostatan za desetogodišnje honorare svih omladinskih i studentskih servisa u Hrvatskoj. Malo sam i rekao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.