Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPOVI PRENAPUČENI
Povratak na članak

Sve više migranata stiže u Grčku: 'To se nije dogodilo od 2016.'

Od 56.000 migranata i izbjeglica koji su ove godine stigli u Europu, gotovo polovica ih se iskrcala na grčkim otocima, a ta brojka zadnjih je mjeseci porasla, pokazuju podaci UN-a.

Komentari 6

ZI
zimerman
03:13 31.08.2019.

Islamizacija napreduje brže nego što je Muslimansko Bratstvo zacrtalo.

VL
AA
aabbcc
19:15 30.08.2019.

izbjeglice, migranti....svi stizu osim hrabrih vojnih dezertera a gdje su oni ?

VL
MX
Mister X
19:51 30.08.2019.

Od 56.000 migranata i izbjeglica koji su ove godine stigli u Europu, gotovo polovica ih se iskrcala na grčkim otocima, ( gdje su ih registrirali podjelili isprave dokumente kratkoročno važeče za nastavak puta po Europi -do cilja ; zar nene nije li to jeftino riješenje To je članica EU koja ih je primila došli su tamo OK. Sada da su pošteni a ne podmukle Hulje u Briselu su odmah trebali te ljude registrirati tamo ti marš natrag odmah a tebi papiri i vozi legalno dalje prema papirima i dogovoru ... nebi bilo ove EU idiotije 2 godine moraju raditi na tome da vrate zimsko ljetno vrijeme u poziciju normale odakle su to sranje uveli .. Nije ni problem ali porezne obveznike EU stoji ta bagra punih 1,5 milijatrdi eura godišnje . Izračunaj u kunama.. Ali zato donesu zakon koliko smije banana da bude svinuta da bi bila po standardu EU tržćišta .. To nije najednom papiru ili samo na Facebuku objavljeno nego duboko skupo odrađeno . A izbjeglice su žrtve tih bolesnika a i mnogi u EU. Naravno da pametni ne objavljuju da se nakon godišnjega na izlazu iz Hrvtske u Zloveniju kadkada leka i po 5 sati kao nekda kod zloćinca Tita ! I to je njihovo maslo a zašto to i EU bez gra nice ...... Drugi ne trebaju ništa i dolaze u EU i postaju žrtve idiotske politike vrha .... naše Eurobije ,.,,.

VL
DU
Deleted user
08:49 31.08.2019.

Razlog više za žicu i vojsku na granici prema BiH!!!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:10 30.08.2019.

Dobro dosli, dragi ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.