Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINIKANAC O. ANTO GAVRIĆ
Povratak na članak

Sve više Hrvata odlazi na ispovijed

Pod utjecajem globalizacije, sve prisutnijeg relativiziranja vrijednosti i sadržaja vjere, gubi se mnogo toga, pa i spoznaja o važnosti ispovijedi

Komentari 6

Avatar Parousia
Parousia
02:28 19.04.2017.

Ajde hvala Bogu,jos jedna dobra vijest,trebali bi se malo cesce ispovijedat da se priblizimo Ocu,pokajmo se za svoje grijehe,jel za dragoga Oca nikad nije kasno,ali nazalost toliko nevjernika ima na ovome svijetu,a mi smo ti koji se moramo pobrinuti jedni za druge,kako nam bi bilo dobro,ljubimo bliznjega svoga kao samoga sebe.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:04 19.04.2017.

Zaključak, sve više Hrvata griješi.

VL
DU
Deleted user
07:40 19.04.2017.

Da li se Bozo ispovjedio za laz kod javnog biljeznika? Lagati je grijeh.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.