Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako očuvati akademske standarde

Sve više diplomskih piše ChatGPT, ali profesori imaju alate za otkrivanje. Hoće li se uvoditi kazne?

27.07.2023.
u 06:13

Na Veleučilištu Edward Bernays fokus stavljaju na prevenciju i edukaciju organiziranjem radionica o pisanju radova na kojima studente upućuju u sve mogućnosti, ograničenja i rizike korištenja umjetne inteligencije u pisanju radova

Komentara 8

EJ
ejStef
07:28 27.07.2023.

Hm, na medicini, FER-u ili strojarstvu to može pomoći prilikom izrade diplomskog, ne može ga napisati, naročito praktični dio. Umjesto da se više puta koristi Google, koristi se par puta ChatGPT... Za društvene fakultete ništa me ne čudi. Koja je to kvaliteta, sjećam se da smo im mi išli pisati matematiku, vjerojatno je danas isto. Onda dobiješ zastupnicu koja ne zna matematiku iz osnovne škole i zaziva sastanak vrha stranke s konzultantima radi postotnog računa i to nazivaju novom matematikom.

NE
NervozniPoštar
07:14 27.07.2023.

Bliži se kraj civilizacije kakvu poznajemo.

YE
Yeah
09:08 27.07.2023.

Zasto ne bi napisao i ustedio vrijeme. Ako je korektno napisano i student dokaze razumijevanje gradiva, sve ok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije