Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODAZIVATE LI SE?
Povratak na članak

Mana digitalizacije školstva: Sve manje roditelja ide na informacije i roditeljske sastanke!

Sve manje roditelja dolazi u škole pa razrednici često u vrijeme zakazano za razgovor o svojim učenicima - uzalud čekaju

Komentari 8

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
17:04 13.09.2019.

Roditelji nemaju vremena. Nekada davno je bilo. Više vremena danas provedu tipkajući i telefonirajući na mobitel nego što razgovaraju o školi s učiteljicom i svojim vlastitim djetetom. Ne, nemaju vremena!

VL
Avatar Asterix
Asterix
16:22 13.09.2019.

Roditelji ne idu na informacije ali zato idu na kavu i onda razglabaju treba ovo, treba ono.

VL
Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
18:19 13.09.2019.

Roditelji su ispravno zaključili da obrazovanje u Hrvatskoj ne znači ništa. Za biti kuhar, konobar, recepcioner, vozač taksija.. ne treba škola nego kratki tečaj. Uskoro će u Zagrebu biti raspisan natječaj za par tisuća kontrolora naplate parkinga. Takve profile danas traže poslodavci. Uhljeb može postati svatko uz dobru vezu, za to obrazovanje ne treba. Dobro obrazovanje danas treba manjem dijelu đaka.

VL
LI
liliZG
16:57 13.09.2019.

to nam je donio naš e-dnevnik,... stisneš tipku i sve vidiš, ako želiš vidjeti...

VL
GA
GandalfovBrat
17:05 13.09.2019.

znači ne valja kad je nešto modernizirano i digitalizirano, a isto tako ne valja kad nešto nije. ko bi vama udovoljio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.