Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALA ANKETA
Povratak na članak

Sve manje optimizma: Sve manje Austrijanaca vjeruje u normalno ljeto

Napomenuo je kako je u travnju prošle godine još dvije trećine Austrijanaca bilo uvjereno da će kriza biti brzo savladana

Komentari 1

DU
Deleted user
20:09 28.02.2021.

Nema veze što je, bitno je ucijepiti prije cjepiva strah ljudima od virusa. Klaus Schwab, prononsirani šef eventa pod nazivom Svjetski gospodarski forum u Davosu reče: “Covid-19 je najmanje opasna pandemija koju smo imali prilike iskusiti u zadnjih dva milenija”, vjerojatno čovjek zna što govori, kao što zna i zašto te čemu ovakve unisone reakcije Zapadne civilizacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.