Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porast svjetske potražnje
Povratak na članak

Sve jača bitka za naftu: Iran sprema cyber-napad na S. Arabiju?

Dok Iran prijeti da će zatvoriti Hormuški tjesnac, a Trump pojačava sankcije i računa na rezerve ostalih zemalja članica OPEC-a, cijena barela popela se na 75 dolara

Komentari 4

AA
aabbcc
21:06 28.04.2019.

Sankcije na uvoz nafte : Iranu, Venecueli, Rusima ... a narod ne kuzi da uvodi sankcije sam seb i nece doci pameti dok mu ne opale 3 eura litar benzima .

VL
SA
samobalic
05:58 29.04.2019.

Tako americki okupator uvodi sankcije,demokraciju,svrgava"diktatore"i bas samo u drzavama koje su bogate naftom.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:44 29.04.2019.

venezuela prestala trgovati naftom u dolarima. iran isto. rusija također. saudijcima kinez postavio uvjet, juan ili nema trgovine. dignite glavu i pogledajte malo gore, u nebo. sve ove gluposti koje rade amerikanci, (nemojte se zavaravati da je trump tu presudan, svi oni 30 godina rade u istom smjeru) su potezi očajnika kojima izmiče tlo pod nogama, gube nadmoć koju su imali od raspada sssr-a, i uljuljkali se u poziciju svemoćnih gospodara svijeta. naravno da pad neće proći bez rata, nije ni jedna u povijest pad velikana prošao bez krvi, pa neće ni ovaj. krv već teče. nije sirija razorena samo tako, ni irak, afganistan... nisu ameri u afriku poslali desetke tisuća vojnika (lažu vas da ih je 'samo' par tisuća) bez jakog razloga i cilja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.