Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Štandovi

Švaljek: Račune nisam platila jer Bandić nije donio odluku o tome

Zagreb: Sandra Švaljek svjedočila na suđenju u aferi štandovi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
05.10.2018.
u 15:51

Kada je Bandić izašao iz Remetinca pitao ju je zašto ne plaća te račune

Sandra Švaljek bila je među desetak svjedoka koji su danas na zagrebačkom Županijskom sudu svjedočili na suđenju zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, pročelniku Ivici Lovriću i Zdenki Palac, bivšoj direktorici Tržnica Zagreb.

Riječ je o aferi Štandovi, a Sandra Švaljek je na klupu za svjedoke sjela jer je obavljala dužnost gradonačelnice u vrijeme dok je Bandić bio pritvoren u aferi Agram. Iz iskaza ranije saslušanih svjedoka proizlazi da je Sandra Švaljek u vrijeme kad je mijenjala Bandića odbila platiti račune koje joj je poslala udruga “U ime obitelji”. Ti računi odnosili su se na troškove koje je “U ime obitelji” imala tijekom prikupljanja potpisa za referenduma “Birajmo zastupnike imenom i prezimenom”.

Kada je Bandić izašao iz Remetinca pitao ju je zašto ne plaća te račune.

- Sastali smo se 12. veljače tijekom održavanja sjednice gradske Skupštine u palači Dverce. Pitao je zašto ne plaćam te račune, odnosno ne odobravam plaćanje. Rekla sam da nije donesena nikakva odluka, odnosno da je on nije donio. On s tim stajalištem nije složio - kazala je S. Švaljek.

Suđenje se nastavlja idući tjedan iznošenjem obrana.

Pogledajte video izjave Milana Bandića o pucnjavi u Vukovarskoj u Zagrebu

Komentara 8

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:54 05.10.2018.

Sandra zna procedure, a ne po usmenom nalogu.

M3
Miške 3
16:15 05.10.2018.

Sandra je super..

SO
SoloHan
16:47 05.10.2018.

Ova desna milfače je neusporedivo bolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije