Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPREDSJEDNIK VLADE SRBIJE

'Svakako da treba': Ivica Dačić dignuo bi spomenik Slobodanu Miloševiću

slobodan milošević
Foto: Youtube Screenshot
1/3
16.08.2016.
u 09:03

Svi smo znali da Milošević nije kriv. On treba dobiti ulicu i spomenik u Beogradu, kazao je Mrkonjić

Predsjednik SPS-a Ivica Dačić i počasni predsjednik Milutin Mrkonjić najavili su da će od države tražiti da Slobodanu Miloševiću podigne spomenik.

Dačić je kazao da Srbija ne smije šutjeti o tome da je Milošević na Haaškom sudu, kako tvrdi američki istraživač i novinar Andy Wilcoxon, "oslobođen optužbi za ratne zločine u BiH".

– Svi smo znali da Milošević nije kriv. On treba dobiti ulicu i spomenik u Beogradu. Ja ću to zatražiti na njegovu grobu za njegov rođendan 20. kolovoza – kazao je Mrkonjić za Kurir.

S njegovom idejom slaže se i Ivica Dačić, potpredsjednik Vlade Srbije. Na pitanje treba li Miloševiću podignuti spomenik, Dačić je odgovorio: – Svakako da treba. Podržavam ideju, a o svemu ostalom treba razgovarati.

>> Američki autori: Presudom Karadžiću ICTY oslobodio Miloševića optužbi za zločine u BiH

Komentara 49

Avatar NikadRobom
NikadRobom
09:22 16.08.2016.

Jos jedan dokaz srpske dvolicnosti.I takvi imaju obraza,muda kako god da to nazovemo da se nama obracaju svakodnevno sa diplomatskim notama i protestima?E moj Franjo...gdje si sada?!?!

SS
S.Savić
09:37 16.08.2016.

ok Kitarović, imaš razlog da pošalješ poruku (notu) natrag Nikolić i Vućiču koji opet traže veliku srbiju

Avatar dovidovic
dovidovic
10:20 16.08.2016.

I ja mislim da bi trebao. Zahvaljujući njemu svi Srbi žive u jednoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije