Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u hdz-u

Svađe u HDZ-u u Osijeku: 'Glasove broje iza zatvorenih vrata'

'30.01.2012., Osijek - Izvanredna konferencija za medije u prostorijama HDZ-a povodom izjava Josipa Salapica da su tajne sluzbe ukljucene u unutarstranacke izbore stranke. Josip Salapic za govornicom.
Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'
1/3
17.02.2012.
u 22:17

Na izbornim skupštinama dvojac nije dozvolio da prebrojavanju glasova nazoče predstavnici njihovih protukandidata, kaže naš izvor.

Josip Salapić i Tomislav Ivić sustavno provode izborni inžinjering!, javljeno nam je večeras ponovno iz osječkog HDZ-a u kojemu strasti vriju već mjesecima. Naime, Salapić i Ivić, tvrdi naš izvor, večeras na izbornim skupštinama Mladeži HDZ-a županije i gradskom ogranku HDZ-a Gornji grad nisu dozvoli da prebrojavanju glasova za izaslanike, koji će glasati na unutarstranačkim izborima, nazoče ljudi koji podržavaju Salapićeve protukandidate za čelno mjesto osječkog HDZ-a, dr. Željka Vranješa i Željka Kovačevića.

- Prebrojavali su glasove iza zatvorenih vrata! To je dno dna - komentirao je naš izvor.

U osječkom i županijskom HDZ-u strasti su buknule čak i prije parlamentarnih izbora, a zahuktale se nakon poraza. "Pobunjeni" dio stranke smatra da aktualno predsjedništvo, posebice Vladimir Šeks koji kadrovira godinama u Slavoniji, mora otići. Salapić i Ivić, pak, javno podržavaju Jadranku Kosor i Šeksa.

- Oni vrše pritisak. Mi igramo pošteno - rekao nam je Salapić prije nekoliko dana kad su ga protukandidati prozvali (opet) za izborni inžinjering i pripremu sigurne pobjede.

Komentara 90

Avatar madcap
madcap
23:05 17.02.2012.

Imat će osječki HDZ šik predsjednika. Dressed by Modni Mačak.

ŠI
šifra2
22:58 17.02.2012.

Šeksovi već imaju iskustva u krađi!

SI
sitnalov
22:59 17.02.2012.

Požderat će se međusobno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije