Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUČNJAVA Mirni objed petorice nogometaša izrodio se u razbijanje krigle o glavu jednoga

Svađa Kamerunaca u kafiću u Zagrebu, Chago ih smirivao

03.01.2009.
u 13:16

ZAGREB - Tučnjava dvojice kamerunskih nogometaša u petak u 13 sati, u čijem se društvu nalazio i Dinamov Kamerunac Mathias Chago, prestrašila je goste kafića kafića Piano na Starčevićevom trgu.

– Počinitelj je prvo verbalno, a potom i tjelesno napao 20-godišnjeg sunarodnjaka– stoji u policijskom izvješću, a neslužbeno doznajemo da je nered radio E. G. M. (25), koji se posvadio sa svojim kolegom L. A. (20).

Evo kako incident opisuju očevici.

- Kamerunci su sjedili mirno u kafiću, pili sokove i pive te jeli čevape. Odjedanput su se dvojica počeli prepirati no ostali su ih smirili. Za pet minuta opet je počela prepirka u kojoj je jedan od njih drugom razbio kriglu na glavi, te si pritom porezao ruku. Chago ih je pokušavao smiriti, što mu je na kraju i uspjelo - rekao je gost kafića.

Iz kafića su tada pozvali policiju, a potom je došla i hitna te je sanirala posjekotinu ozlijeđenom E. G. M.. - Radilo se o nesporazumu, posvađali su se zbog nerašćišćenih računa. Ništa ozbiljno - rekao je Chago.

O incidentu u Dinamu nisu znali ništa.

- Kakve to veze ima s nama - kratak je bio Dinamov glasnogovornik Siniša Jagodić, unatoč tome što je Chago više od tri godine Dinamov igrač. E.G.M. je policija prijavila zbog kršenja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije