Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
testiranje
Povratak na članak

Sv. Rok na autocesti Zagreb – Split treći je najsigurniji tunel u Europi

EuroTAP je u tunelu Sv. Rok pozitivno ocjenio izlaze za evakuaciju, rasvjetu, prometni radio, videonadzor, ugibališta, SOS telefon, protupožarni sustav, plan mjera za hitne slučajeve...

Komentari 3

PO
power123
21:31 29.07.2010.

Lijepo.

VL
BA
baš
21:09 29.07.2010.

OK- lijepo, drago mi je to čuti. Sada bi bilo lijepo kada bi smo usporedeli cijenu izgradnje npr. po metru dužnom. Tada bih znao da li doista trebam biti ponosan ili ne. Da li doista trebam gledati na to pozitivno. Ako je i taj test O.K. onda je sve O.K. i oni koji su trošili novac zaslužuju pohvale.

VL
OB
-obrisani-
00:31 30.07.2010.

KAKVE VEZE IMA KOLKO JE KOSTAO TUNEL? Ovo visoko rangiranje je dokaz da se nije zakodalo na sigurnosti i opremi tunela. Neke budale ce uvijek naci nacina da minimiziraju bilo koje dostignuce u HR. Najcesce su to ucesnici epohalne traktorijade.de. Nabijem vas sve....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.