Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđena presuda

Suvlasniku One2playa pravomoćno dvije godine zatvora

Dejan Maćešić (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/6
05.06.2013.
u 21:35

S 1,89 promila alkohola Dejan Maćešić Infinityjem je usmrtio mladog motociklista Sinišu Smiljanića

Zagrebački Županijski sud pravomoćno je potvrdio presudu kojom je Dejan Maćešić, suvlasnik One2playa, osuđen na dvije godine zatvora jer je lani pijan Infinityjem usmrtio mladog motociklista Sinišu Smiljanića.

S 1,89 promila alkohola on je Infinityjem FX Ulicom Savezne Republike Njemačke u križanje s Avenijom Dubrovnik ušao dok je na semaforu bilo crveno svjetlo i skrivio smrt mladića koji je u križanje ušao na zeleno svjetlo poštujući sve propise.

Maćešić je priznao krivnju na prvom ročištu. Tužiteljstvo se žalilo na presudu da je kazna preblaga i da je u Maćešićevu slučaju riječ o očekivanom grizodušju, a ne psihičkim tegobama (vještak psihijatar utvrdio je da pati od PTSP-a ), no viši sud je žalbu odbacio.

>>Roditelji u šoku: 
Dobio je samo 2 godine, a mi smo ostali bez djeteta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije