Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošao kroz crveno

Suvlasniku One2play pritvor zbog smrti motociklista!

'07.07.2012., Zagreb -  Avenija Dubrovnik i SR Njemacke. Prometna nesreca izmedu osobnog automobila i motocikla u kojoj je motociklist smrtno stradao. Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'
1/3
Autori: mpk, es
08.07.2012.
u 19:40

Dejan Maćešić, koji je osumnjičen da je pijan skrivio smrt mladića (23), nakon triježnjenja prebačen je u istražni zatvor

Suvlasnik tvrtke One2play Dejan Maćešić (43) proveo je noć na triježnjenju te je prebačen u istražni zatvor zbog nesreće koju je skrivio u subotu oko 2.10 sati.

D. Maćešić je, vozeći sa 1,85 promila alkohola u krvi, prošao kroz križanje Avenije Dubrovnik i Ulice SR Njemačke dok je na semaforu bilo crveno, te je udario u S. S. (23) koji je na mjestu umro. Iz tvrtke One2play priopćili su “da iskazuju duboku sućut i iskreno žaljenje zbog tragičnog događaja”.

Još jednu nesreću sa smrtnom posljedicom, ali u Splitu, na križanju Hercegovačke ulice i Puta Supavla, skrivio je pijani vozač Robert S. (50) iz Murtera u subotu poslijepodne. Poginuo je Ivan Kapitanović (53) iz Ogorja.

Robert S. je s više od 1 promila alkohola u krvi vozio hyundai šibenskih oznaka. Prilikom skretanja iz raskrižja oduzeo je prednost Kapitanoviću koji je vozio kiju. U izravnom sudaru Kapitanović je zadobio teške ozljede od kojih je, samo desetak minuta nakon nesreće, preminuo na hitnom kirurškom prijmu splitske bolnice. Robert S. uhićen je i priveden u postaju u kojoj je zadržan do otrežnjenja. Bit će kazneno prijavljen.

Komentara 13

BI
Biker
20:39 08.07.2012.

Narode,sirotinjo Hrvatska dosta je bilo zlocina kojim nas ubijaju Tajkuni, Bogati,Bahati i onisiromaki sto nemaju za kruh pa jure na motorima i starim olupinama od auta sa snaznim motoririma - sve su to zlocini , za te zlocine niko nije kaznjen niko se ne boji zakona jer nam je pravosudje korumpirano .... Zato narode vec ovaj tjedan na ulice i demonstrirajte protiv takovih i protiv trulog sudstva , mozda se postigne nesto , inace ce vam djeca ginut i dalje ... Odmah na ulice i treba to zaustavit ...

Avatar Prijavljeni
Prijavljeni
22:07 08.07.2012.

Novinari Vecernjeg lista, pa zar je profesionalno objavljivati puno ime zrtve, a ubojicu samo s inicijalima!? Bilo bi normalnije da nam svima ukazete tko su ti divlji, alkoholizirani, neodgovorni vozaci, da ih se klonimo i javno osudjujemo. Ali ne, vii uporno objavljujete tko je jadna zrtva! Grozno da mozete bili toliko amoralni!

IL
iluzionist
21:06 08.07.2012.

ma sutra ce ga pustit doma ali ce zato biti osuđen na tri mj uvjetno pa neka pati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije