Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima četiri trake
Povratak na članak

Sutra svečano spajanje novog mosta na Savi kod Stare Gradiške

Izgradnja mosta tek je prvi dio velikog projekta u čijoj je drugoj fazi realizacije predviđena izgradnja brze ceste od granice s Mađarskom

Komentari 4

Avatar spin
spin
18:49 14.10.2021.

Đaba gradite jer se bojim da ćemo uskoro rušiti, ako ne mi onda će NATO. srbe i bošnjake je potrebno držati što dalje od civilizacije dok ne shvate neke stvari.

VL
DU
Deleted user
18:16 14.10.2021.

Matej Zakonjšek je ravnatelj Stalnog tajništva transportne zajednice ( The Permanent Secretariat of the Transport Community ).

VL
ZV
zvezdomor
16:36 14.10.2021.

Previše traka pa kako će sad bosanci znati koja vodi u hrvatsku

VL
ML
mladenov
17:56 14.10.2021.

Pa valjda u Gradišku koja se nalazi u Republici Srpskoj a ne Stara Gradiška. Šta Stara Gradiška ima veze s mostom. Recite lepo i istinito napokon smo pristali da učestvujemo u izgradnji. Mislimo da nam nije u interesu ali smo morali...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.