Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANADEROVA OBRANA
Povratak na članak

Ovo je koloplet namještenih interpretacija do kojih je USKOK došao ucjenjivanjem Čobankovića, Fiolića i Beuka

Sanader se osvrnuo i na tvrdnje Fiolića da mu je u kutiji od hrenovki donio 17 milijuna kuna

Komentari 7

GU
gustirna
12:20 30.03.2017.

Gotovo sve optuznice protiv sanadera i hadezea su namjestene kako bi se udba dovela na vlast...a i ostale optuznice nisu dakeko od toga...pogledajte kako im na sudu gotovo sve optuznice idu na doradu (friziranje) ili propadnu....sto bi tek bilo da imamo pravo sudstvo....

VL
EL
elkomadante
10:05 30.03.2017.

...sutkinja ga je u vise navrata upozorila da se ne ponavlja, odnosno da kaže nešto novo....suci govore optuzeniku sto ce reci ? gdje je sudacka komora da se izjasni o tom pitanju, treba li dati momentalni otkaz ?

VL
DU
Deleted user
11:21 30.03.2017.

Stan u New Yorku je koloplet pornočasopisa koje je prodao u Austriji ,ha?? U hrvatskoj je zakon pisan za kriminalce ,kaj ne?? Zakaj je Čobanković gulio krumpir ak ovaj nije ništa kriv??Otkuda mu imovina ak se iz Austrije vratio i na kredit kupio Stojadina???

VL
GU
gustirna
12:27 30.03.2017.

Hahaha....salabaheter kojeg je svom ucjenjenom svjedoju dao drug cvitan....pa cak je i cvitanov pajdas babic osudjen na krumpiranje ali i da mora vratiti miljune koje je po svom priznanju pokrao ali cobankovic samo na krumpiranje...vrijedan cvitanov krivokletnik

VL
DU
Deleted user
10:06 30.03.2017.

Sanader je kralj,sve sto je prodano u njegovom dvo-mandatu,je zavrsilo u njegovim dzepovima,a nista ni je kriv,i nista ni je potpiso,otisla je INA,otisla je Pliva,otiso je "suncani Hvar",otisle su torbe pune novaca iz drzavne blagajne,samo Bog i on znaju gdje i u koju banku svjeta,aopet ponavljam nista ni je kriv,i za godinu-dvije bitce slobodan,a pun k`o brod,i bez mrlje na svom obrazu,jer nema njegovog potpisa nigdje,sretno kralju i da dugo pozivis,i taj novac dobro iskoristis i uzivaj u dobroti zivota,jer se jednom zivi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.