Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA Bruno Duić (21) priveden za brutalno ubojstvo Miljena Veršića (41)

Šuti o 'samurajskom' ubojstvu

30.12.2008.
u 22:16

ZAGREB – Bruno Duić (21), osumnjičenik za brutalno ubojstvo Miljena Veršića (41), izvršnog direktora Dona trgovina d.o.o. i osnivača Educa internacionala, nakon 10-dnevnog boravka u Psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan u Jankomiru, u ponedjeljak je doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Kako neslužbeno doznajemo, branio se šutnjom nakon čega mu je određeno zadržavanje.

Podsjećamo, Veršić je 19. prosinca u svome stanu u Bartolićima na Jarunu izboden sabljom te je sav krvav izašao iz stana tražeći pomoć susjeda. Po njihovim riječima Duić, kojega su i prije viđali u Veršićevu društvu, izletio je iz stana i vikao: “Htio me je...! Morao sam istrgnuti mač i udariti ga!”

Naime, Veršić je bio kolekcionar antiknih mačeta i sablji, a ubijen je, kako je policija utvrdila, replikom samurajske katane.

Kobne večeri Duić je došao u stan u Bartolićima, a nakon što mu je Veršić pokazao katanu i vakizaši, samurajski kratki mač, koje je držao na zidu, dvojica muškaraca posvađala su se a zatim i potukla. Duić je zgrabio katanu i posjekao Veršića po glavi i tijelu te ga dvaput ubo u vrat. Ozlijeđeni Veršić prevezen je OB Sveti Duh, gdje je iskrvario. U tučnjavi dvojice muškaraca i Duić je lakše ozlijeđen, ali zbog psihičke rastrojenosti odvezen je u PB Sveti Ivan u Jankomiru.



Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije