Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPOSLENIK ZATVORA

Sustigla ga karma: Muškarac iz Poljske skupo će platiti pokušaj prevare u rovinjskom restoranu

poljak, kukci
Foto: Screenshot Youtube
1/3
21.07.2016.
u 22:28

Poljsko Ministarstvo pravosuđa njegovo je ponašanje proglasilo nedostojnim.

Poljak koji je bacao kukce na tanjur kako bi dobio besplatno jelo, skupo će platiti taj potez.

Snimka iz jednog rovinjskog ugostiteljskog objekta objavljena je na internetu te se počela brzo širiti. Sramotni potez došao je i do poljskih društvenih mreža što je dovelo do toga da su ljudi prepoznali o kome se radi.

Ispada da je muškarac zaposlenik zatvora u Gorzowu Wielkopoplskom, a o njegovoj sramoti informirani su i njegovi nadređeni što im se nije nimalo sviđalo.

Poljsko Ministarstvo pravosuđa njegovo je ponašanje proglasilo nedostojnim te je nakon analize slučaja ravnatelju zatvora naređeno da ga suspendira. Navode kako bi se službenici Uprave za zatvorsku službu trebali ponašati u skladu s načelima profesionalne etike i prisege. To vrijedi za vrijeme službe, ali i u slobodno vrijeme, javlja poljski portal tvn24.pl.

Moguće je da će Poljak zbog ovog bezobraznog poteza dobiti otkaz.

Ključne riječi

Komentara 22

JU
juraInfidel
23:02 21.07.2016.

neka ostane bez posla!nemam nimalo milosti prema takvima!samo zbog toga sto radim u ugostiteljstvu, i nebi platila kuca taj rucak nego konobari i kuhari koji jedva krpaju kraj s krajem!

RM
Robespierre_Mne
23:25 21.07.2016.

Pravda za muvu! :P

BE
BeroII
08:52 22.07.2016.

Komesare, da li si možda pročitao ovaj dio članka :trebali ponašati u skladu s načelima profesionalne etike i prisege. To vrijedi za vrijeme službe, ali i u slobodno vrijeme . . . . . ? Vjerojatno nisi, jer se tebetebe to "ne dotikavlje". Tebi je to uzalud objašnjavati međutim, tako bi se trebao odnositi svaki političar, svaki javni djelatnik. Ali, to se može naučiti i na silu, upravo onako kako ćeš i ti to naučiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije