Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka ministra

Šustar: Osigurana sredstva za prijevoz srednjoškolaca

Predrag Šustar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.07.2016.
u 13:27

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar rekao je u srijedu da su osigurana sredstva za prijevoz učenika srednjih škola, i to preraspodjelom sredstava unutar ministarstva.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar rekao je u srijedu da su osigurana sredstva za prijevoz učenika srednjih škola, i to preraspodjelom sredstava unutar ministarstva.

"Prijevoz ide isto kao prošle godine, tako da nema nikakvih potresa, nikakvih uznemiravanja, ide se po istom modelu tako da roditelji znaju da će to biti riješeno i da s te strane mogu mirno ući u novu školsku godinu", rekao je Šustar novinarima prije sjednice Vlade.

Sredstva su osigurana preraspodjelom do pet posto na svim stavkama, što je u ovom trenutku jedino moguće, dodao je Šustar.

Ustvrdio je dapronalaženje novca za prijevoz učenika nije dio njegove personalizirane kampanje. "Nije, to je zdrav razum i briga za hrvatsku obitelj. To su dobre mjere i tu se pokazuje kontinuitet hrvatske države", kazao je Šustar.

>>Putin i Erdogan sastat će se u kolovozu, prvi put od pogoršanja odnosa

Komentara 1

BR
Bruneta
17:26 27.07.2016.

Aj Šustar muči..sad najednom prije izbora sve može..ti već i sam sebi vjeruješ o ono što slažeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije