Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNI POKUŠAJ UBOJSTVA

Sustanara koji je spavao tukao tvrdim predmetom po glavi

privodjenje pulskog nasilnika
Sasa Miljevic/PIXSELL/Ilustracija
08.06.2021.
u 07:46

Motiv brutalnog pokušaja ubojstva nije poznat, kao što nije poznato ni je li 25-godišnjak bio drogiran ili alkoholiziran

Mladić (25) osumnjičen je za pokušaj ubojstva zbog čega je  ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci.  Sumnjiči ga se za događaj koji se zbio  u noći na 19. travnja, kada je svog sustanara koji je spavao više puta udario teškim predmetom.

Njegov je sustanar pri tome teško ozlijeđen jer je zadobio mnogostruke prijelome i razderotine glave, višestruke ozljede mozga, prijelom ključne kosti... Tužiteljstvo je tražilo da se 25-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Motiv brutalnog pokušaja ubojstva nije poznat, kao što nije poznato ni je li 25-godišnjak bio drogiran ili alkoholiziran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije