Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽEGA
Povratak na članak

Susret episkopa Srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj: Uklanjamo predrasude

Biskup Antun Škvorčević izrazio je uvjerenje da je taj skup episkopa i biskupa susret jer se na njemu ostvaruje ono raspoloženje koje sv. Pavao preporučuje Kološanima

Komentari 15

VA
vadis1
02:06 18.01.2019.

Bravo episkopi i biskupi!

VL
Avatar Kljusar
Kljusar
15:54 18.01.2019.

nevažno što oni laprdaju

VL
Avatar TheJack
TheJack
01:56 18.01.2019.

Ha, ha, ha .......Pazi ovo sad!! Srbi postali ekumenisti, te zajedno sa katotalibanskim licemjerima, nicim izazvani uzimaju Ime Kristovo u usta.Tko ovoj druzini vjeruje, bolje da posjeti psihijatra.

VL
AH
Ahbabina
12:33 18.01.2019.

Ovo je samo obična šarada koju je inicirala EU a naš Anemico i Crkva asistiraju u promicanju nekakvog srpsko-hrvatskog saveza. HDZ me ne iznenađuje,ali biskupe moze biti sram. Kakav ekumenizam sa ovim bradatim krvolocima koji ne priznaju autokefalnost crnogorcima i i makedoncima.Imao je Stjepan Radić pravo glede visokoga svećenstva u Hrvata.

VL
ZN
znamistinu
15:01 18.01.2019.

Sekta SPC bi trebala prestati sa spletkama oko priznanja HPC. Oni su za sve krivi je rsu 200 godina posrbljivali Hrvate pravoslavce i Vlahe pravoslavne vjere. Pitanje je uopce tko je od dansnjih pravoslavaca uopce pravi Srbin. Pogeldajte si uu Podcast Velebit sto episkop Aleksandar HPC govori o SPC-u. Sve o HPC mozet epronaci na google samo se raspitajte i shvatit cete uzrok hrvatsko srpskih problema.

VL
FR
franjo
08:50 18.01.2019.

Srpska pravoslavna crkva nije vjera već Velikosrpska politika.

VL
Avatar Foton
Foton
13:46 18.01.2019.

Rvatska naprijed, Isus stoj! Krscanstvo u Rvata. Nije mi jasno zasto se ovdasnji komentatori smatraju krscanima, kad odbijaju sva Kristova ucenja o ljubavi, toleranciji, oprastanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.