Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odustaju
Povratak na članak

Suspendirani pripremaju nove napade na Bernardića

U subotu će se održati i izbori za novo vodstvo splitsko-dalmatinskog SDP-a na kojima kandidat za šefa Ranko Ostojić ima velike šanse

Komentari 9

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
16:38 19.07.2018.

Zašto uporno za SDP rabite pojam stranka kad su oni partija. I ne srame se toga reći. Da i u nazivu partije im je. Sramite li se možda autor teksta nazvati partijašima svoje istomišljenike pa im tepa?

VL
BL
bluesbob
15:12 19.07.2018.

Čavel u les SDPa....

VL
BA
bakulušić
15:18 19.07.2018.

Komunistička i partizanska djeca nikako da shvate da su sve karte stavljene na Plenkovića i da je SDP nepotreban. Dakle, mogu se pridružiti Plenkoviću ili se registrirati kao udruga civilnog društva. Tako da opet ostanu na državnim jaslama i ne moraju ići u Irsku ili na Island.

VL
DU
Deleted user
09:07 20.07.2018.

Je.. lud zbunjenoga.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
09:14 20.07.2018.

Ma koji likovu, puni osobnih frustracija, pomašaja, Bero je dokazana Truba ali ovi su opsani , vole ihznad svega luksuz, nerad i mrze rodoljublje ,

VL
OV
Ovozemaljski
16:12 19.07.2018.

Bernardiću pokaži da si lider i da si vođa i riješi tu bagru oko sebe, ako uspijes, ja ću osobno prvi puta glasati za SDP u životu, ne zato šta mi se dopada vaša politika, već zato jer je ovo jedinstvena prilika da se zabije zadnji čavao u lijes Jugoslaviji i Jugoslavenima. Žao mi je šta nisi čestitao nogometašima na uspijehu, jer bi te ovi proglasili ustašom, e baš zato ne smiješ odustati, ti si Hrvat i moraš se boriti za Hrvatsku, ako ovo sve izdržiš i pobijediš na kraju znaj da će Hrvatska i Hrvati biti na najvećem dobitku, Bero ovo je kao 1991-e. Nema uzmaka, ovo moraš izdržati, sam si, ali znaj da je večina naroda na tvojoj strani, molim te Bero pošalji ih u ropotarnicu povijesti! Živila Hrvatska!

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
13:43 19.07.2018.

Suspendirani pripremaju nove darove za Bernardića a svi zajedno se spremaju da ujedinjeni sa HDZ odu na Paradu ponosa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.