Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULA

Susjedu prijetio mašući mu sjekirom iznad glave

sjekire
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
28.07.2014.
u 12:40

Sjekirom je udarao i po zidu hodnika prilikom čega je oštetio žbuku i prekidače

Zbog prijetnje susjedu sjekirom pulska je policija u subotu uhitila 55-godišnjeg Puljanina, a  nakon kriminalističkog istraživanja završio je u pritvorskoj jedinici PU istarske. Muškarac se sumnjiči da je u noći na subotu oko 3 sata u hodniku stambene zgrade u Varaždinskoj ulici u Puli vikao i prijetio smrću 41-godišnjem susjedu mašući mu sjekirom iznad glave.

Usto, sjekirom je udarao po zidu hodnika prilikom čega je oštetio žbuku i prekidače. Kako je bio vidno pijan, priveden je u policijsku postaju do otrježnjenja, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u nedjelju je predan pritvorskom nadzorniku.  Protiv njega se podnosi kaznena prijava za prijetnju i oštećenje tuđe stvari te optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

>> Sjekirom napao sina i suprugu, dobio mjesec dana istražnog zatvora

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
13:59 31.07.2014.

Očito, Puljanin sa sjekirom nije Pulježan!

IS
istri
16:55 28.07.2014.

ne puljanina vec :IME I NPREZIME; KAD BI BIJO SRBIN ONDA BI PISALO .IME I PREZIME; NE SAMO PULJANIN:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije