Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paklena naprava ispod automobila

Susjedova kamera snimila muškarca koji je bacio bombu

18.08.2015., Klostar Ivanic - Bomba koja je eksplodirala u dvoristu obiteljske kuce u Ulici Stjepana Radica u Klostar Ivanicu ostetila je parkirani automobil marke Audi i staklo na kuci. Od eksplozije nitko nije ozlijedjen, a policijski ocevid je u tijeku
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
18.08.2015.
u 20:09

Istražitelji su cijeli dan češljali svaki pedalj dvorišta kuće obitelji Dražena Š. i njegov auto, koji je najviše oštećen

Zabrinuta lica ukućana obitelji Dražena Š. (41) iz Kloštar Ivanića u utorak ujutro pogledom su pratila svaki potez policajaca koji su obavljali očevid. Iza njih je neprospavana noć zbog podmetnutog eksploziva u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Stjepana Radića u Kloštar Ivaniću.

Eksplozija ih je digla na noge nešto prije jednog sata ujutro. Nepoznata osoba podmetnula je eksploziv pod audi A4 u vlasništvu Dražena Š. koji s obitelji živi u kući svoga tasta, Nikole Š. (68). Automobil je bio parkiran u dvorištu, u neposrednoj blizini kućnog praga. Na sreću, u eksploziji nitko nije ozlijeđen. Od siline detonacije ipak su napukla stakla na terasi te je oštećen automobil. Eksplozija je uznemirila i susjedstvo.

– Bio sam u podrumu kad je nešto puklo. Izašao sam, ali nisam ništa vidio. Sreća da se nakon eksplozije ništa nije zapalilo – ispričao je jedan od susjeda. Drugi je susjed dodao da je riječ o mirnoj obitelji.

– Dražen je u mirovini, on je branitelj. Mislim da mu supruga radi u dućanu, a tast mu je konobar. Valjda su se nekome zamjerili, ne znam zašto bi im netko inače podmetnuo eksploziv – kažu u susjedstvu. Dok su policajci cijelo jutro prikupljali dokaze koji bi im mogli pomoći u istrazi i potrazi za počiniteljem, obitelj Dražena Š. nije bila raspoložena za razgovor ni s kim osim s istražiteljima. Novinarima su tek poručili da nemaju ideju tko bi mogao stajati iza podmetanja paklene naprave. Kako neslužbeno doznajemo, nitko od ukućana dosad nije policiji prijavljivao ikakve prijetnje koje bi dale naslutiti da im netko želi nauditi.

Nadaju se da će policija brzo pronaći počinitelja. U tome bi im mogla pomoći snimka s kamere postavljene na susjednoj kući. Snimke su policajci pogledali nekoliko puta. Na snimkama se navodno vidi muškarac koji bježi nakon što je podmetnuo eksploziv

>>U eksploziji automobila bombe u Turskoj poginule dvije osobe

>>U Dugoj Resi eksplodirala bomba podmetnuta pod automobil

Komentara 9

PA
pavlovicpavo
09:22 19.08.2015.

Bem ti državu i dan kad sam uzeo pušku da je stvaram i branim.Ako je točno da taj Dražen ima 41. godinu te je u mirovini kao branitelj.Pitam se koliko je imao godina i gdje je taj ratovao.Pitam se koliko je imao godina i gdje je taj ratovao.

MK
MKGRA
22:27 18.08.2015.

Navodno se vidi na kameri pa jel se vidi ili nevidi nema navodno

MP
mparac3
19:54 19.08.2015.

41 godina, a u mirovini? Svi vi koji ste stariji, a jos uvijek radite za koricu kruha, slobodno se mozete zapitati - sto to s vama (magarcima) nije u redu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije