Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu danima izlazili

Susjedi u kući pronašli mrtve supružnike. Ugušili se plinom?

Mrtvi supružnici
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
15.12.2013.
u 18:43

U Slobodnici kod Slavonskog Broda u kući nađen mrtvi bračni par. Okolnosti njihove smrti još se istražuju, nagađa se da su se ugušili plinom iz otvorene plinske boce. No susjedi govore da iz kuće danima nisu vidjeli ikoga da izlazi.

 U Slobodnici nedaleko od Slavonskog Broda danas poslijepodne susjedi su, u njihovoj obiteljskoj kući, pronašli dvoje mrtvih supružnika. Neobično im je, kažu, bilo to što ih već nekoliko dana nisu sretali u selu, a niti čuli televizor koji je kod njih gotovo uvijek radio.

Očevid je u tijeku, a točne okolnosti uslijed kojih je došlo do tragedije sedamdesetogodišnjeg bračnog para saznat će se po njegovom dovršetku. Tijela su prevezena na odijel patologije Opće bolnice "dr.Josip Bencević" u Slavonskom Brodu radi obdukcije.

Neslužbeno doznajemo kako je u kući pronađena otvorena plinska boca koja je bila priključena na peć, pa je za pretpostaviti da je kao mogući uzrok smrti trovanje plinom.

Komentara 2

DU
Deleted user
19:10 15.12.2013.

Pokoj vječni ljudima, ali moj je utisak da kod nas svake godine, pogotovo kada počme sezona grijanja, mnogi stariji ljudi koji ne vide izlaza za sebe na ovaj način rješavaju svoje probleme.

KR
kresimirn
20:42 15.12.2013.

instalacije ili "thats called love"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije