Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u Puli

Susjedi strahuju za malog Nikolu koji je gledao oca kako umire

Duško Marušić/PIXSELL, ilustracija
02.07.2017.
u 11:40

Četrdesetogodišnji Igor je ljetovao u Puli sa sinom Nikolom, majkom i suprugom. Otac i sin su se u četvrtak odlučili prošetati uz obalu jer vremenske prilike nisu bile pogodne za kupanje.

- Igor je skočio u more kako bi spasio sina i izgubio je život, rekao je za Novosti jedan od susjeda obitelji Živanović iz Šimanovaca kraj Beograda koju je snašla strašna tragedija na ljetovanju u Puli.

- Dječaka je spasio sam Bog. Sigurno je traumatiziran jer je otac izgubio život pred njegovim očima u valovitom moru. Njegov djed rekao je da dječak ima ogrebotine po tijelu koje je zadobio tijekom spašavanja, ali nije ništa opasno, dodaje jedan od susjeda.

Prema njihovim riječima, supruga Ana bila je jako vezana za svog supruga Igora, a pred njenim su joj očima pola sata pokušavali reanimirati supruga.

- Ana je bila jako privržena Igoru i teško ovo podnosi, a za njegovu  majku da i ne spominjem, dodaje susjed.

Četrdesetogodišnji igor je ljetovao u Puli sa sinom Nikolom, majkom i suprugom. Otac i sin su se u četvrtak odlučili prošetati uz obalu jer vremenske prilike nisu bile pogodne za kupanje. Nikola se u jednom trenutku popeo na stijenu kako bi fotografirao valove uzburkanog mora kada ga je more "poklopilo" i povuklo ga, pišu Novosti.

Očajni otac skočio je u  more za sinom da ga izvuče, no Nikola je uspio isplivati, a jaka struja njegova je oca bacala po stijenama pri čemu je izgubio svijest.

Iz mora su ga izvukli spasioci i pozvana je hitna pomoć. Iako su ga uspjeli reanimirati nakon pola sata, Igor je bio u t eškom stanju i u petak je preminuo.

Komentara 10

BI
billynik
12:01 02.07.2017.

Osobna imena se pišu velikim slovima ali očito je i to problem večernjakovim "novinarima" Strašno.

Avatar rubinet
rubinet
16:05 02.07.2017.

iz Šimanovaca drito u Pulu

LA
larala
07:56 03.07.2017.

sucut obitelji,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije