Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Susjedi prijavili smrad u zgradi, policija pronašla mrtvu ženu

zagreb, mrtvo tijelo (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
24.09.2010.
u 18:15

Ušavši u prostorije iz kojih se širio smrad, pronašli su beživotno tijelo u stanju raspadanja.

Beživotno tijelo nepoznate ženske osobe pronađeno je danas oko 17 sati u zgradi bivšeg Ureda za obranu Maksimir. Policija je u zgradu u Ulici Ivana Trnskog nedaleko Kvaternikovog trga ušla na poziv susjeda koji su osjetili nepodnošljiv smrad.

U zgradi koja je godinama zapuštena pronašli su raspadajuće tijelo koje je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu gdje će se otkriti uzroci i vrijeme smrti nepoznate žene. Policijski očevid trajao je nekoliko sati, ali zasad identitet mrtve žene nije otkriven.

Komentara 19

OB
-obrisani-
22:51 24.09.2010.

I cijela Jugoslavija. Zagreb ga je ispratio sa pjesmom : \"FALA\". \" za vsaku dobru rec...\" I trebamo mu biti zahvalni, makar pamtimo kako je bilo dok smo bili ljudi.

ST
strsica
02:42 25.09.2010.

Cvrcak 2010 \"I hvala mu i laka mu zemlja u kojoj lezi\", poslije njega potop, evidentno.

BL
Bluno
11:27 25.09.2010.

Zastrašujuće je da nitko nije primjetio da netko mrtav leži u prostou.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije