Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi u šoku
Povratak na članak

Susjedi o stravi u Križevcima: 'Ubijen je mlađi sin, živio je s ocem, stalno su se svađali i galamili'

Kako smo tijekom prijepodneva doznali, čini se kako je riječ o obiteljskom nasilju koje je završilo velikom tragedijom. Nasilje se dogodilo u kući u kojoj žive otac i dvojica sinova, a mrtav je pronađen mlađi sin.

Komentari 13

DU
Deleted user
12:13 29.08.2021.

Doktori isli otvoriti glave Rusu, Ameru i Muji. Prvo otvorili Rusu, kad ono unutra cipovi, lampe, otpornici, kondenzatori.. Pa otvorili glavu Ameru, a unutra puno procesora, memorije, tranzistora.. Pa isli otvoriti Muji, kad kod Muje nasli samo jednu zicu! Brzo pozvali pirotehnicare da prerezu zicu, kad ono Muji otpale usi!

VL
ZI
Zilbert
11:20 29.08.2021.

U Hrvatskoj stalno neka ubojstva kao da smo na Balkanu.

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
14:39 29.08.2021.

Mladi moraju sa 20-25 najkasnije napustiti roditeljsko "gnijezdo" i osamostaliti se. Kod nas su još 40 godišnjaci s roditeljima, a imaju već svoje obitelji. Ljudi jednostavno čekaju da roditelji umru i da se bez muke dočepaju njihovih nekretnina. Taj "suživot" u današnje vrijeme ne funkcionira, nisu to više godine s početka prošlog stoljeća. To dovodi do konflikata, a epilog su često upravo ovakvi događaji…

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:02 29.08.2021.

Kad zbrojis sve umrle ove godine od korone, saobracajnih nesreca, ubostava, razno raznih bolesti, starosti... Bit ce do kraja godine 100.000 mrtvih, a djece rodeno manje od 30.000, a gdje je iseljavanje... Ne pise se nama dobro, ne daj Boze rata, mi smo gotovi...

VL
IM
Imanasjoš...
17:29 29.08.2021.

kad će niknut vrtić ili škola u ovoj plenkovi kradese državi osim argamedona

VL
CJ
cjepljeni
11:31 29.08.2021.

Za sve te nesrece, koje narod prozivljava, krivi su oni koji su opljackali narod do gole koze i doveli ga do ocaja! Zna se tko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.