Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Susjeda ubo nožem u trbuh zbog glasne glazbe!

Nož
Foto: ilustracija
08.03.2014.
u 13:15

I. M. (31) posvađao se sa susjedom D.M. (38) koji je večer ranije imao tulum

Glasan tulum doveo je do susjedske nesuglasice, a ona bi pak mogla završiti s prijavom za pokušaj ubojstva. Kratki je to rezime onog što se dogodilo u Ulici Stjepana Lacka u zagrebačkoj Dubravi u petak oko 9.30.

I. M. (31) posvađao se sa susjedom D.M. (38) koji je večer ranije imao tulum. Kako je po mišljenju I.M., koji živi u istoj kući kao i D.M., tulum bio preglasan, on je prvo prigovorio D.M. zbog toga. Nakon svađe došlo je i do fizičkog obračuna, tijekom kojeg je I.M., kako se sumnja, D.M. ubo nožem u trbuh. D.M. je ozlijeđen opasno po život te je prevezen u bolnicu, dok je I.M. priveden u policiju i najvjerojatnije će biti prijavljen za pokušaj ubojstva.

>>Petrinjac nožem, bokserom i metkom prijetio ženi smrću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije