Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSLAĐA BORBA

Susjeda snimila mladunče mevjeda kako se bori s golemim božićnim sobom: 'Počela sam se smijati'

Screenshot
16.12.2021.
u 22:41

Medvjedi se spuštaju u grad s obližnje planine San Gabriel.

Mnogi ljudi diljem svijeta uoči Božića ukrašavaju svoje domove i sve oko njih. Mnogi od tih ukrasa neće 'preživjeti' do iduće godine što zbog nestašluka najmlađih ili pak zbog kućnih ljubimaca, ali božićni sob na napuhavanje ispred obiteljskog doma u gradu Monroviji u Kaliforniji naišao je na žestokog 'obožavatelja'. 

Susjeda iz četvrti Donna Hargett objavila je snimku kako se mladunče medvjeda pod opreznim okom medvjedice se bori sa sobom i ruši ga. 

- Pogledala sam i medvjedić je bio tamo te je skakao po sobu. Počela sam se smijati - priznala je za američke medije. 

Napomenula je kako su medvjedica i njezino mladunče često viđeni u njihovoj četvrti i da su im problem. Medvjedi se spuštaju u grad s obližnje planine San Gabriel. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije