Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operiran tri puta

Susjed u Požarevcu upucao izbornika Kuvajta Tufegdžića

goran tufegdzic
AFP/Pixsell
27.08.2012.
u 08:25

Susjed Stojadin bez riječi je pucao u Gorana. Sve je vidjela i Goranova supruga Lidija. Pritrčala je mužu koji je rukom pokušavao zaustaviti krvarenje, ispričao je zet Aleksandar.

Srbijanski trener i izbornik reprezentacije Kuvajta Goran Tufegdžić ranjen je na terasi svoje kuće u Požarevcu, javio je Blic.

− Susjed Stojadin bez riječi je pucao u Gorana. Sve je vidjela i Goranova supruga Lidija. Pritrčala je mužu koji je rukom pokušavao zaustaviti krvarenje − ispričao je Aleksandar, zet Gorana Tufegdžića kojeg je u petak ranio Stojadin Petrović (86).

Pucanj je čulo i njihovo troje djece, uzrasta od šest do 11 godina. Kad su istrčali na terasu i vidjeli ranjenog oca, zaplakali su. Nakon ranjavanja, Tufegdžić je tri puta operiran.

Zet Aleksandar objašnjava da nije bilo svađe, već da je Tufegdžić rekao Stojadinu da strojevi trebaju raščistiti dio zemljišta koji je kupio od napadačeve kćeri. Kad je odlučio kupiti to zemljište Petrović se nije protivio tome.

− Poslije ranjavanja zvala je i Petrovićeva kći. Plakala je. Ona nije kriva za očev postupak. Zvali su i mnogi Goranovi prijatelji, ljudi iz nogometnog svijeta, posebno oni iz Kuvajta. Svi nude pomoć − kaže zet.

Za Petrovića susjedi u Požarevcu kažu da je "čovjek s kratkim fitiljem", piše Blic, te da nije imao dobre odnose s njima.

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:53 27.08.2012.

Susjed Stojadin.... De luxe ili Mediteran?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije