Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BILI SU JAKO DISKRETNI'

Susjed o pretresu stana kojeg se povezuje s Bačićem: Pozvonili su nam da pustimo policiju unutra

Foto: Dario Topić
1/6
30.06.2021.
u 13:12

Na pitanje jesu li policijski službenici tražili Babića, susjed je rekao da nisu i da policija čuva stan.

Stanari zgrade u Radićevoj ulici imali su poprilično burno jutro. Naime, njima su na vrata pokucali službenici policije i USKOK-a kako bi izvršili pretres strana koji se navodno povezuje s Kazimirom Bačićem, ravnateljem HRT-a. 

- Taj stan se sad adaptira. Nisam mislio da je to bilo zbog čovjeka, ali Bačić je ipak javna osoba. Supruga je mislila da se djeci nešto dogodilo kad je policija pozvonila rano ujutro na vrata, tada nema dobrih vijesti - kazao je susjed Dragutin Futač o pretresu stana. 

 

Futač je novinarima potvrdio da je policija i njima zvonila. 

- Nama su pozvonili jer ja imam portafon i da pustimo policajce unutra da mogu na prvi kat obaviti pretres stana. Nitko nam ništa nije htio reći, bili su jako diskretni i to nema samo policajci. Bilo je i par civila - gospodin i gospođa. Mislim da su iz USKOK-a nakon svega što sam sad vidio - dodao je. 

Na pitanje jesu li policijski službenici tražili Babića, susjed je rekao da nisu i da policija čuva stan. 

- Bili su jako diskretni, nisu nam ništa htjeli reći - naveo je. Kazao je kako mogu bez problema ući u svoj stan. No, nije bio u stanju potvrditi da je došlo do pretresa na broju 9. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije