Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI DRAME U CENTRU

Susjed Kolinde Grabar-Kitarović: Čuo sam da je stigao snajperist, a vani su bili specijalci, vatrogasci, hitna

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
05.03.2021.
u 20:22

Nakon sat vremena razgovora, kad su shvatili da nema nikakvo oružje ni eksploziv, policija je upala u stan te rastrojenu stanarku odnijela do vozila hitne pomoći

U stanu su bombe. Poruka je to koju je u petak oko 10.30 sati svim stanarima i prolaznicima Bauerove ulice u centru Zagreba odlučila obznaniti stanarka na prvom katu zgrade smještene na kućnom broju 29. Na dva bijela papira napisala je već spomenutu poruku i zalijepila ih na prozore koji gledaju na ulicu. Iako se ti prozori nalaze odmah iznad ulaza u trgovinu, njezinu poruku nitko nije primjećivao pa je odlučila o svom naumu obavijestiti i policiju.

Nazvala ih je i rekla da će aktivirati eksplozivne naprave te tako ozlijediti i sebe i susjede. Vjerojatno je to rekla jer je itekako bila svjesna da joj je prva susjeda u zgradi Kolinda Grabar-Kitarović, koja kao bivša predsjednica još uvijek ima status štićene osobe. Upravo zbog toga u roku od nekoliko minuta pred zgradom je, kako su nam opisali stanari Bauerove, nastalo pravo opsadno stanje.

>> VIDEO Opsadno stanje u zgradi u kojoj živi bivša predsjednica

– Taman sam se spremao izaći u šetnju sa psom kad mi je netko pozvonio. Otvorio sam, a djelatnik plinare me obavijestio da su isključili plin jer je u tijeku policijska intervencija. Petnaest minuta ranije bio sam u trgovini i na ulici nije bilo nikoga, a sada vidim da su tamo vatrogasci, hitna, specijalci s punom opremom i onim svojim štitovima. Kasnije sam od susjeda čuo da je došao i snajperist, iako ga ja nisam vidio – kazao nam je susjed rastrojene stanarke koja je jednim pozivom napravila cijelu pomutnju.

Iako Kolinda Grabar-Kitarović u tom trenutku nije bila kod kuće, policija je nastavila razgovarati sa stanarkom. Ubrzo su saznali da je podstanarka te da živi sama u stanu, a nakon sat vremena razgovora, kad su shvatili da nema nikakvo oružje ni eksploziv, upali su u stan te je odnijeli do vozila hitne pomoći. U trenutku zaključenja ovog broja još se uvijek nalazila u bolnici, a nakon što joj se do kraja pruži liječnička pomoć, policija će je ispitati te vidjeti hoće li protiv nje eventualno podnijeti prekršajnu ili kaznenu prijavu. 

>> VIDEO Kolinda Grabar Kitarović ima novi posao: "Drago mi je što sam dobila takvu priliku"

Komentara 7

DU
Deleted user
21:13 05.03.2021.

A sta se s babom dogodilo? Poludila

DA
Dak1959
20:47 05.03.2021.

Ko ne prolupa u ovoj Plenkiovoj Državi taj nije Normalan !

Avatar Pezo
Pezo
21:27 05.03.2021.

Pa koliko je već poslova promijenila otkad više nije predsjednica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije