Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lučko

Sušio meso pa zapalio sušaru, šupu i BMW

Vatrogasci Zagreb
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
20.01.2015.
u 11:47

Šteta nastala neopreznim loženjem vatre u sušari iznosi oko 15.000 kuna, a u požaru koji je trajao petnaestak minuta nitko nije ozlijeđen

Dok je u ponedjeljak oko 9.30 sati ložio vatru u metalnoj bačvici kako bi osušio meso u improviziranoj sušari koja se nalazi u dvorištu Hrastovičke ulice u zagrebačkom naselju Lučko, vatra se nekontrolirano rasplamsala i proširila na cijelu sušaru 72-godišnjeg vlasnika koja je unatoč brzoj vatrogasnoj intervenciji potpuno izgorjela.

Požar se proširio i zahvatio susjednu šupu i garažu u kojoj je bio parkiran BMW koji je djelomično izgorio. Šteta nastala neopreznim loženjem vatre u sušari iznosi oko 15.000 kuna, a u požaru koji je trajao petnaestak minuta nitko nije ozlijeđen.

>> Vratio se u kabinu u plamenu i izvukao kolegu u nesvijesti

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:20 20.01.2015.

Taj internet i taj jubito ;-) su vražja stvar.... A baš me prijatelj prije nekoliko dana uvjeravao kako je baš zgodno podimiti meso sistemom bačva u bačvi...

MU
muharem264
02:34 27.01.2015.

Mislim da je to meso bas skupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije