Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Surogat-majka pobacila blizance Omara bin Ladena i Zaine

Surogat-majka Louise Pollard napad koji se navodno zbio u Siriji nije prijavila policiji, a Omar i Zaina ionako su se, prema navodima britanskih tabloida, rastali.
13. rujna 2010. u 11:16 5 komentara 636 prikaza
omar i zaina

Surogat majka Louise Pollard pobacila je unučad Osame bin Ladena nakon što je napadnuta u Siriji, pišu britanski tabloidi. Louise je bila deset tjedana trudna s blizancima Omara bin Ladena i njegove supruge Zaine, 54-godišnje Britanke, kada je napadnuta na povratku iz kafića. Dvojica napadača ostala su nepoznata, ali pretpostavlja se da je motiv za napad bilo upravo to što je nosila djecu iz nepoželjne obitelji. Louise i Zaina slikale su se, naime, prošlog mjeseca za novine s pozitivnim testom na trudnoću.

Dvadesetčetverogodišnja Louise ima jedno svoje dijete, a već je u dva navrata poslužila kao surogat-majka parovima koji imaju problema s trudnoćom, a time se namjerava baviti i ubuduće.
– Kad sam pristala na dogovor s Bin Ladenima, samo sam pokušavala pomoći paru koji se činio zaista sretan da dobije toliko željeno dijete. Samo zato što nose prezime koje nose, ne znači da učinili išta ikome nažao – kazala je Louise za Daily Mail. Trebala je za taj posao poslije porođaja dobiti 10.000 funti.

Napad nije prijavila policiji. Prema njenim riječima, kada se pribrala, otišla je do bolnice gdje su liječnici konstatirali da srca djece više ne kucaju.

Prema pisanju britanskih tabloida, Omar i Zaina ionako više nisu zajedno. Ona ga je  navodno napustila jer je Omar mentalno obolio. Spominje se shizofrenija.

Pred njim su tek bile godine
Aco otkrio što je našao u Draženovu novčaniku nakon nesreće, jedno će zauvijek ostati tajna
Otok Rab
Kraljevska oaza
Otok Rab: Istražite otok sreće koji skriva najljepše pješčane plaže na kojima se kupao i britanski kralj Edward VIII.