Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Opstruiraju nas'

Suradnici Grabar-Kitarović optužuju MVEP za opstrukciju inauguracije: 'Suradnja je loša'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
06.02.2015.
u 23:22

- Nemamo podatak tko dolazi, suradnja je loša, očito je da nas opstruiraju, kazao je jedan blizak suradnik Kolinde Grabar Kitarović.

Suradnici Kolinde Grabar-Kitarović optužuju Ministarstvo vanjskih i europskih poslova za opstrukciju inauguracije, piše Politika Plus.

- Sve ide preko Ministarstva vanjskih poslova u suradnji s Uredom predsjednikom. Mi još nemamo podatak tko će od državnika doći. Iako smo našim kanalima saznali da ih je nekoliko odgovorilo potvrdno i da dolaze u Zagreb, rekao je Mladen Pavić, član tranzicijskog tima Kolinde Grabar Kitarović.

Politika Plus razgovarala je s ostalim članovima tima Kolinde Grabar Kitarović i saznala da su nezadovoljni odnosom MVEP-a. Na pitanje kako teče suradnja s Ministarstvom vanjskih poslova oko organizacije inauguracije predsjednice jedan blizak suradnik Kolinde Grabar Kitarović koji je htio ostati anoniman odgovorio je da misli ''da se ovdje radi o opstrukciji''.

- Nemamo podatak tko dolazi, suradnja je loša, očito je da nas opstruiraju, ponovno je ustvrdio.

Cijeli članak možete čitati ovdje

>> Redatelj otkrio detalje svečanosti inauguracije

Komentara 119

Avatar felixsb
felixsb
23:34 06.02.2015.

Neznam da su nešto drugo i očekivali od ove garniture koja sjedi u MEVP i vladi . Samo što je kratak vijek ministrice sa 1,5% potpore birača pa se Kolinda netreba previše zamarati .

Avatar Stjepan_J
Stjepan_J
23:44 06.02.2015.

Drugarica Pusić ordinira po svome, neka, uskoro više neće.

DU
Deleted user
23:34 06.02.2015.

A time samo pokazuju stupanj civiliziranosti. Ipak, bit će to najljepša i najsvečanija inaguracija u povjesti Hrvatske, a Milanoviću se ionako dani odbrojavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije