Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka
Povratak na članak

Supružnici ubili dva psa, ali neće odgovarati - odvjetništvo kaže da su se branili od napada

Iako je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska utvrdila činjenice o prijavljenom ubojstvu psa koji je izgrizao tri janjeta, ODO Bjelovar nakon izvida donosi odluku da nije riječ o kaznenom djelu

Komentari 1

RE
reborn
11:51 13.12.2019.

Jedan od pasa je uočen u staji kako grize janjce. Vlasnik janjaca mu je zapovijedio neka položi oružje (zube), ali pas se oglušio na tu zapovijed i nastavio napad na janjce. Čak štoviše, uputio je prijeteći pogled i režanje prema ovlaštenoj osobi (vlasniku janjaca), na što mu je ovaj drugi put zapovijedio da prekine napad. Konačno, vlasnik je bio prisiljen upotrijebiti silu, s obzirom da naoružani pas nije reagirao na njegove zapovijedi. Posljedica ovog bezumnog terorističkog čina je tri stradala janjca i neutralizirani napadač. Zaista ne razumijem što bi tu uopće moglo biti sporno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.