Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan eksperiment

Supružnici proveli 48 sati vezani lisicama! Biste li mogli izdržati?

vzani par
YouTube Screenshot
04.08.2013.
u 17:58

Suprug je bio nešto kritičniji pa je tako izjavio kako ovakav eksperiment nikad ne bi preporučio nijednom bračnom paru.

Zamislite da ste 48 sati bez prestanka lisicama vezani za vašeg životnog partnera ili partnericu. Mislite li da biste preživjeli dva dana 'ekstremne' biskosti ili biste poludjeli već nakon nekoliko sati.

Iako vjerojatno nikad niste razmišljali o takvom eksperimentu, komičar Mark Malkoff odlučio se upravo na takav potez te je 48 sati proveo lisicama privezan za svoju suprugu Christine Peel i sve dokumentirao kamerom, piše Mashable.

- Na kraju nije bilo teško koliko sam mislila da će biti. Da smo ostali vezani tjedan dana kao što je Mark prvotno htio, mislim da ne bi bilo tako lako. Nevjerojatno je kako se lako ulijeniti kad sa sobom stalno morate vući drugu osobu, rekla je Christine.

Njen je suprug ipak bio nešto kritičniji pa je tako izjavio kako ovakav eksperiment nikad ne bi preporučio nijednom bračnom paru.

Kako je prošlo njihovih 48 zajedničkih sati pogledajte u videu

>> Muškarci i kućanski poslovi? One su uspjele u tome – evo kako!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije