Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno uhićen nasilnik

Suprugu tukao i vrijeđao šest godina, prekjučer je bez ikakvog povoda napao i ozlijedio

Davor Puklavec/PIXSELL
15.12.2020.
u 11:56

Ona je zadobila lake tjelesne ozljede, a sve je kod nje izazvalo osjećaj poniženosti i nemoći

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je državljanina Republike Hrvatske (1967.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela nasilja u obitelji i lake tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 53-godišnjak od 2014. pa do 13. prosinca 2020. u Samoboru i u Biogradu na Moru, učestalo vrijeđao svoju suprugu pogrdnim riječima i bio fizički nasilan prema njoj, kao i da je 13. prosinca 2020. bez ikakvog povoda fizički napao oštećenicu te je bio fizički nasilan prema njoj i vrijeđao ju pogrdnim riječima pri čemu je ona zadobila lake tjelesne ozljede, a što je sve kod oštećenice izazvalo osjećaj poniženosti i nemoći.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru je predloženo da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke što je istražni sudac prihvatio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije