Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NASILJA PRITVOREN 60-GODIŠNJAK

Suprugu tukao i vrijeđao pred djecom, a ozlijedio i kćer

zlostavljanje
Dubravka Petric/PIXSELL
22.10.2020.
u 07:20

Sumnjiči ga se da je 8. listopada 2020. u obiteljskoj kući na širem području općine Udbina, u nazočnosti  dvoje malodobne djece, verbalno i fizički napao 36-godišnju suprugu

Zbog nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava, nanošenja tjelesne ozljede i  prijetnje prijavljen je 60-godišnjak s područja Udbine. Sumnjiči ga se da je 8. listopada 2020. u obiteljskoj kući na širem području općine Udbina, u nazočnosti  dvoje malodobne djece, verbalno i fizički napao 36-godišnju suprugu

Pred djecom ju je tukao i vrijeđao te lakše ozlijedio, a istukao je i svoju kćer. Tužiteljstvo je suca istrage Županijskog suda u Karlovcu tražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor,  zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od  ponavljanja djela zahtjevu je  udovoljio. 

Komentara 1

MX
Mister X
10:46 22.10.2020.

Suprugu tukao i vrijeđao pred djecom, a ozlijedio i kćer.izgleda da su mu mater psovali i digli tlak do besvijesti . I hvalile se kako je c rnac 7 puta bolji i da je za ludnicu ili za zatvor nekaa bira . Da se razumijemo ja sm super protiv nasilja nad ženama djecom i bilo kojim drugim osobama . Ali mislim priča je jako jeftina... I to je sve sam je kriv dkako kad nezna pametnije finije riješavati problem u životu . Netko zna rijećima više oštetiti n ekoga nego pljuskom kad pljune u lice i kad te ponizi kao zadnje go*no ! pred svima !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije