Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo šefa

Supruga ubijenog šefa napala ubojičinu majku

'25.08.2011., Zupanijski sud, Zrinjevac, Zagreb - Pocetak sudjenja Stjepanu Maurovicu, optuzenom za ubojstvo sefa, 41-godisnjeg Srecka Radica, poslovodje iz gradjevinske tvrtke Zagrebgradnja, te ranja
'Goran Stanzl/PIXSELL'
04.11.2011.
u 18:18

Svjedočile su majka i zaručnica Stjepana Maurovića, koji je u ožujku na Vrbanima presudio poslovođi u Zagrebgradnji

Na zagrebačkom Županijskom sudu u petak je nastavljeno suđenje mladom građevinarcu Stjepanu Mauroviću (28) za ubojstvo šefa, poslovođe u Zagrebgradnji Srećka Radića (41), u ožujku na zagrebačkim Vrbanima. Na klupi za svjedoke tako je sjedila Maurovićeva zaručnica Dunja Deanović, koja je sudskom vijeću, odnosno sutkinji Sanji Mazalin ispričala da se Stjepan mjesecima prije nego što je u Radića ispalio nekoliko hitaca, a potom ga izbo nožem, žalio na maltretiranje svoga šefa. Svjedočila je i Maurovićeva majka Anica, koja je, podsjetimo odmah nakon zločina u Palinovečkoj ulici stala u obranu sina kazavši da se Radić prema njemu neljudski ponašao, primjerice da mu je plaću bacao pod noge.

Osim njih, svjedočio je i bivši Maurovićev kolega iz Zagrebgradnje Dean Berlek. Iako je na početku svjedočenja rekao da se ničega ne sjeća, na kraju je priznao da je Maurovića katkad branio od Srećka Radića. On je pak iza sebe ostavio suprugu Andrijanu i troje maloljetne djece. Andrijana je i u četvrtak i jučer prisustvovala raspravi na Županijskom sudu sa suzama u očima. Tijekom pauze na hodniku u četvrtak se obrušila na Maurovićevu majku Anicu kojoj je rekla: “Kakvog ste to sina odgojili?”.

Potresena, htjela je komentirati i današnje svjedočenje Dunje Deanović, no sutkinja Sanja Mazalin u startu ju je prekinula. Inače, ta je sutkinja na početku suđenja naglasila da je riječ o teškom zločinu te da u sudnici tijekom rasprava neće tolerirati nikakve komentare ili uzdahe. Napomenimo i to da bi se Dunja Deanović i mladi Maurović uskoro trebali oženiti u Remetincu.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
19:04 04.11.2011.

pa sad ti bacaj.....ljudima plaću...po noge.....

Avatar Burviles
Burviles
21:36 04.11.2011.

kad je supruga takva kakaf je tek bil šef,svi ti nadobudni šefovi izigravaju bogove da se dodvore gazdama i najdu si takve siromake na kojima se iživljavaju.

DE
denderi
18:47 04.11.2011.

friku prilijepiti 30 godina radi mira u kući

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije