Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Supruga tajkuna Žužića sudi u njegovu postupku

Općinsko državno odvjetništvo zbog očitog sukoba interesa podnijelo je zahtjev za izuzećem sutkinje Žužić, no v.d. predsjednice suda u Velikoj Gorici Irena Kvaternik odbila je zahtjev za izuzećem.
09. listopada 2009. u 10:11 26 komentara 9 prikaza
žužić
Foto: 24sata

Na Općinskom sudu u Velikoj Gorici sutkinja Vesna Žužić, supruga vlasnika Soliduma Željka Žužića i majka Hrvoja Žužića osuđenog na pet godina zatvora zbog izazivanja prometne nesreće, određena je da vodi spor u kojem je njezin suprug tužena strana.

Općinsko državno odvjetništvo zbog očitog sukoba interesa podnijelo je zahtjev za izuzećem sutkinje Žužić, no v.d. predsjednice Općinskog suda u Velikoj Gorici Irena Kvaternik odbila je zahtjev za izuzećem. Uz to, u odluci je navela kako na tu odluku nije dopuštena žalba.

Vesni Žužić dodijeljeno je vođenje sudskog postupka povezanog s Poljoprivrednom stanicom d.o.o. čiji je član uprave i direktor, prema uvidu u Sudski registar, njezin suprug Željko Žužić, piše Jutarnji list.

Obitelj Žužić tjednima nije silazila s naslovnih stranica nakon prometne nesreće 1. kolovoza 2007. godine kada je Hrvoje Žužić izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginula 19-godišnja Ružica Pavić, a teško ozlijeđen njezin dečko Hrvoje Matijašić (22).

Tada su počele kružiti priče kako je mama Vesna zataškavala brojne prijave protiv sina koje su u ladici čekale zastaru postupka. Također, taj predmet prvo je bio u nadležnosti suda u Velikoj Gorici, no nakon što se otkrilo da bi slučaj trebao pripasti sutkinji Žužić prebačen je na Općinski sud u Karlovcu.

Masoni
U HRVATSKOJ VIŠE OD 10 LOŽA
Bandić zatajio prijam za masone: Ugostio tri masonske lože s područja bivše Jugoslavije
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
 • Seth:

  NO COMMENT

 • Avatar Lajka
  Lajka:

  Pozivam Spilberga u Hrvatsku jer materijala za znanstveno-fantastični film ima u izobilju, a kako vidim tajkuni Velike Gorice bi mogli biti glavni glumci.

 • puši kurac:

  bolje da ne napišem ono kaj mi nakon ovog teksta pada na pamet! mogao bih imat problema s policijom i ovim profesionalnim sucima!