Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi apel

Supruga ronioca: Pozivam sve koji mogu da pretraže i područje Komiže i Biševa

ronioc
Foto: Facebook
07.08.2014.
u 16:28

Osim Pomorske policije i Lučke kapetanije, u potragu se uključilo i nekoliko privatnih brodova i dva aviona

Dva dana od nestanka ronioca Ante Simonellija, potraga se nastavlja. Osim Pomorske policije i Lučke kapetanije, u potragu se uključilo i nekoliko privatnih brodova i dva aviona. Supruga ronioca nestalog kod otoka Visa u Jadranu, Jasmina Gordić Simonelli moli sve koji su u mogućnost da se priključe potrazi. 

- S obzirom na to da je s utorka na srijedu puhao sjeveroistočnjak, drugi avion će pretraživati i područje prema Italiji. Moguće je da je Antu struja odnijela prema otvorenom moru pa pozivam sve koji su u mogućnosti da pretraže i područje Komiže i Biševa - apelirala je za pomoć Jasmina Gordić Simonelli.

Budući da je područje potrage ogromno, u potragu su uključeni i privatni letovi.

- Zahvaljujemo svima na pomoći - pručila je zabrinuta supruga.

>> Apel supruge nestalog ronioca: 'Molim sve koji imaju gliser da se pridruže'

Komentara 5

JG
jgordic2
18:15 07.08.2014.

Poštovani, Ispričavam se ako zvučim nezahvalno ali kao što sam Vam javila telefonom, molim da se iz članka makne broj mog tekućeg računa. Dovoljno mi je bed primati novce od obitelji, prijatelja i poznatih ali nije mi ugodno da too postane nacionalno prikupljanje. Nemojte me krivo shvatiti, ali radije bih dignula kredit pa platila te troškove... Hvala svima puno, do sad je stiglo preko 40.000 kn i trebalo bi pokriti troškove... Ne bih željela da ispadne da ikoga i ičiji trud omalovažavam, tako da shvatite i oprostite... Pozdrav! Jasmina

Avatar djerkov
djerkov
08:30 08.08.2014.

Gospođo Jasmina, živite u Hrvatskoj, maloj, opljačkanoj zemlji ali još uvijek zemlji u kojoj ima dobronamjernih i plemenitih ljudi. Sjetite se akcije za malu Noru, sjetite se nedavne akcije za pomoć poplavljenima. Zašto bi bilo drugačije sad kad je u pitanju spašavanje i potraga za Vašim a i našim Antom? Ljudi su uočili problem, teškoću s kojom pojedinac teško može izaći na kraj. Pogotovo kad se radi o ženi. Odlučili su pružit pomoć i to je tako. Osobno, žao mi je što i moj brod nije u moru spreman za plovidbu jer sigurno je da bi sad bio negdje u tom akvatoriju u potrazi za njim. Mi sa Submanije na kojoj je i Vaš Ante, radimo ono što znamo i možemo. I nadamo se, molimo se da to završi onako kako to svi priželjkujemo.

Avatar think pink
think pink
17:37 07.08.2014.

tužno... ali sve mi se čini da bi bilo korisnije angažirati podmornicu, a ne avione...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije