Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA SE PUTA UDALA

Supruga mu je nestala, a onda je dobio poziv iz Njemačke: 'Rekao je da je moja žena njegova žena'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
04.03.2024.
u 10:43

"Jedan dan je na našu kućnu adresu stigao paket na njeno ime. Otvorio sam ga i vidio dokumente na kojima je pisalo da ima drugo ime", ispričao je muškarac

Općinski sud na istoku zemlje osudio je 51-godišnjakinju na uvjetnu kaznu od godine dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje zbog dvobračnosti. Njezin prvi suprug ispričao je kako su živjeli u BiH, dobili troje djece pa zbog rata izbjegli u Hrvatsku. Vjenčali su se 1999., a njegova je supruga otišla u Njemačku 2016. godine. Navodno je otišla posjetiti njihova sina, no suprug je doznao kako je zapravo otišla kod drugog muškarca.

"U telefonskom razgovoru priznala mi je da je to istina. Nakon nekog vremena vratila se u Hrvatsku zbog zdravstvenih problema. Bila je operirana, a ja sam se o njoj brinuo i pazio je. Jedan dan na našu kućnu adresu stigao je paket na njeno ime. Otvorio sam ga i vidio dokumente na kojima je pisalo da ima drugo ime i da se udala te da sada nosi i drugo prezime", ispričao je, kako prenosi Jutarnji.hr.

Nakon što ju je upitao o čemu je riječ, kazala mu je da ju je drugi muškarac nasamario te da je sve laž. Godinu dana kasnije supruga mu je nestala pa je prijavio nestanak.

"Nakon nekoliko dana dobio sam je na mobitel pa mi je rekla da se nalazi kod prijateljice u Varaždinu. Da bi me, po povratku kući, nazvao onaj njezin rekavši da je moja žena njegova žena i da će sa svojom ekipom doći po nju", kazao je prvi suprug te ustvrdio kako je 2017. godine njegova supruga ponovno otišla u Njemačku kod drugog muškarca. 

GALERIJA Medicinska posada helikoptera održala pokaznu vježbu, stigao Beroš: Ispunjavamo reformske mjere

Ilustracija
1/39
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar LooneyToney
LooneyToney
11:20 04.03.2024.

Ovdje je jedino važno da se, iz Njemačke, došla "operisati" u Hrvatsku, o našem trošku, dok istovremeno našu mladost, koja je prisiljena raditi vani, brišete s HZZO-a!?

TO
Toronto20
11:44 04.03.2024.

Zasto ljudi odlaze i napustaju zemlju,sve zbog prokletog novca.Nestat cemo i ovo ce postati Nepal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije