Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragana Prodanović Haines

Supruga Davida Hainesa kojeg su ubili ISIL-ovci: 'Ne mogu sakriti oduševljenje što u Sisak dolazi sponzor ISIL-a'

05.09.2022.
u 09:52

Veći dio donacije za gradnju džamije u Sisku dala je TİKA, Turska agencija za suradnju i koordinaciju, odjel turske vlade pod ministarstvom kulture i turizma

Komentara 48

Avatar istovari
istovari
09:59 05.09.2022.

Ne otvaraju bilblioteke i muzeje....

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
10:30 05.09.2022.

Nakon razornog potresa u Sisku jedino što je izgrađeno je džamija. Još jedan veliki uspjeh HDZ-a i njihovog ministra Paladine.

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
11:25 05.09.2022.

Hrvati u hrvatskoj nisu osjetili suživot s muslimanima i ne znaju tko su ti tzv. "dobri muslimani " pričekajte malo ... Tako su dobri muslimani 93. istim tim hrvatima širom bih odrubljivali glave te vršili ubijanja na sadistički način .. Pojma vi nemate .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?