Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNO OTROVAN ČAJEM
Povratak na članak

Njemački liječnici pregledali Alekseja Navaljnog: Tvrde da može putovati, obitelj u očaju apelira na Putina

Glasnogovornik Kremlja rekao je da su njemački liječnici koji su stigli u Omsk u petak pozvani da se priključe ruskim liječnicima u liječenju Navaljnoga. Govoreći putem konferencijskog poziva, Peskov je rekao da još uvijek nije jasno što je bilo uzrokom da se Navaljni razbolio.

Komentari 20

NE
Nepokolebljiv
15:25 21.08.2020.

Supruga nasla koga ce pitati da Navalnog puste iz Rusije! Putin bi mu radije dao 9mm terapiju nego ce ga pustiti tamo gdje ce se moci dokazati cime je “tretiran”.

VL
HA
Hanok
16:13 21.08.2020.

Mislim da usporedbe sam zapadom prestaju na ovome. U SAD-u ovo se ne dogada. Politički protivnici traže prljave vijesti, dokaze, to svakako, ali trovanje, to je samo za ruse i ostale morone. I onda njima vjerovati za cjepivo protiv korone? Ne hvala.

VL
ST
Starotopoljanin
18:24 21.08.2020.

putin gazi i unistava sve i svakoga tko mu samo malo stane na zulj.kgbeovac je prosao sve skole kako se jednostavmo rijesiti protivnika,plati debelo spijune i oni odrade prljavi posao za njega,a on nevinasce.to ti je rusija i njihov tero.

VL
Avatar berija1
berija1
17:29 21.08.2020.

Jednom KGB uvijek KGB.

VL
PA
Patek
18:40 21.08.2020.

I opet se pokazuje kakvi su svi ti potentati, kao Putin i Lukašenko , u stvari slabići i kukavice. Znaju se održati samo nasiljem svojih plaćenika, kriminalom i falsificiranjem izbora, jer u argumentiranoj civiliziranoj političkoj diskusiji ili na slobodnim izborima nemaju ni najmanje šanse. Očito da se Putin jako boji Navalnoga, uostalom kao i svojedobno Nemzova i jedino mu je rješenje likvidirati ih. A sada naravno neda mu da se liječi, odnosno da se ustanovi čime je Navalni nokautiran. To je toliko bijedno, sramotno i jadno, da se tu nema šta više reči. Siguran sam da i ruski narod to sada vrlo pomno prati, pored sve režimske cenzure, medijskih dezinformacija i vladinih trolova u internetu.

VL
PL
@ploto@
17:47 21.08.2020.

Lažljiva pokvarena gamad.Bave se drugim državama.Jedino se ne bave svojim građanima,.nego radije vode brigu o džihad miuslimanskim migrantima,kojima žele uništiti nacije i države.

VL
Avatar TheJack
TheJack
16:17 21.08.2020.

Brinu za NeValjnog, dok ih sudbina gladne djece u zemljama koje su "demoktatizirali" ne dotice. Gdje su clanci o tomu, gdje su javi apeli?

VL
AA
aabbcc
16:47 21.08.2020.

Zasto bi ruski ljekari vise vjerovali njemackim ljekarima koji su dosli nepozvani a ne zna se ni ko ih placa ?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:32 21.08.2020.

Elders Wilson staje sa Kenedijom princezom Dijanom.Evo ja sam u prekrasnoj zemlji rusiji.Tisi sipac na zapadu gradanin petog reda ko nate obraca paznju tamo.Sluzis tamo toje to.Treba cistit guzice tamo

VL
P1
penelopea.121
15:26 21.08.2020.

Zasto svi teroristi, kriminalci, domaci izdajnici, politicki bjegunci itd. bjeze u Njemacku? Pa zato sto su to njihovi ljudi. Nece sigurno bjezati u Svicarsku, Norvesku ili ovako neku civiliziranu zemlju, nego kod onih koji su ih i instalirali da cinee zulum i ruse Vlast u vlastitoj zemlji za njihove interese.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.