Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DILEME EUROPE
Povratak na članak

Suprug bivše ISIL-ovke želi se zajedno s obitelji vratiti u Nizozemsku

Za BBC je rekao da se odrekao Islamske države i da je pokušao pobjeći odande, ali su ga zatočili i mučili u zatvoru u Raki.

Komentari 13

IL
ilijan
17:07 03.03.2019.

Jednom isilovac uvijek isilovac

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
18:16 03.03.2019.

Gamad još ima obraza tražiti povratak u civilizirani svijet, ni u ludilu dozvoliti tim divljacima da se vrate u Evropu

VL
MA
Majk
17:28 03.03.2019.

Prvo da se ispita komu je i gdje pokazo i naučio o isilu. U kojoj džamiji u Holandiji ime i prezimena ti ljudi javno objavit. A posle toga metak u čelo

VL
BR
bruno877
15:46 03.03.2019.

Kao četnici povratnici. Sve mobilizirani kuriri, kuhari, telefonisti i vozači hitne pomoći. Ovdje bi ih već dokačio zakon o oprostu te obračun i nadoknada plaća i mirovina.

VL
PU
puntar13
16:20 03.03.2019.

Sa njima bi se trebalo postupati isto kao što su oni postupali sa zarobljenim protivnicima. Malo ipak humanije, ne im rezati glave.

VL
LU
luzer96
18:57 03.03.2019.

Ma kakav povratak, ostavi tamo ''zavedene kosti''

VL
PL
@ploto@
21:23 03.03.2019.

Mnogi bi se vratili i još doveli svoje žene,djecu i rođake.Oduzeti državljanstvo i priča je gotova.Neka aplicira u Siriji za azil i državljanstvo,samo prvo mora dokazati gdje je bio i što je radio.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:37 04.03.2019.

ovo je taktika islamista, 'vratiti' se u europu, posuti pepelom, kao zavedeni i prevareni, a onda iznutra nastaviti sa radnjom. sve se ovo zna godinama kako se bude razvijalo, al debeli zapadni trust nikako da shvati da način borbe se mijenja u skladu sa okolnostima. subverzivno djelovanje je ono koje će zapad rastrgati iznutra. jer je zaostao u mentalnom shvaćanju svijeta, živi u oblacima da je dovoljno nekog staviti među 'ljude' i da će on preuzeti miroljubivost (američki indijanci su uživali u dolasku miroljubivih europljana, ne...)... kraja zapadne filozofije življenja je blizu, i ne kužim čemu napadi na političare kad javno vele da je multikulturalnost propala i neodrživa, kad na svakom koraku imate za to dokaze? ako muslimani koji dođu u europu ne promijene ni jedan dio svojeg ponašanja, a uzmu sve što im taj zapad dodijeli (naravno, novci su u pitanju), kolko će zapadu trebati da shvati da ili će se on, zapad, promijeniti, ili će 'oni' promijeniti zapad? dok ne bude kasno. a neki vele da već je kasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.