Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju: Tihomir Marjanac

'Supervulkan kod Napulja može erumpirati bilo kada, a veći asteroid udario bi nas jače od sveg nuklearnog arsenala na Zemlji'

12.05.2024.
u 14:00

Geolog i sveučilišni profesor, jedan od onih čija se predavanja slušaju bez daha i koji prije predavanja voli odvrnuti progresivni rock ili heavy metal, otkriva kako se u špilji našao već s tri godine, kako je s ekipom 70-ih modelirao tip krila, preteče onih na današnjim avionima te upozorava da nam priroda može prirediti kraj svijeta

Komentara 4

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
16:39 12.05.2024.

A Sunce će progutati Zemlju za 7.59 milijardi godina

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:43 13.05.2024.

Zaljev kod Napulja ima oblik ostataka kružne vulkanske kalote koja je eksplodirala u davnoj povijesti i čije poljedice eksplozije se nalaze u geološkim slojevima u Europi. Slojevi ostataka vulkanskog pepela su sve do Mađarske i život je tada zamro u obuhvatu tog pepela.

DR
Draconic5
15:07 12.05.2024.

A jesmo si umislili da smo mi gazde na ovoj zemlji. Ali priroda je jača, a svemir da i ne spominjemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije