Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirala u sekundi

Supermama: Skočila pred jureće vozilo da spasi sina od pijanog vozača

Supermama skočila pred vozilo da spasi sina
Foto: Youtube
1/3
10.02.2014.
u 09:53

Vozač Scott Knowles (43) nakon nesreće izašao je iz vozila i, kada je shvatio koliko su teške ozljede žene koju je udario, vratio se natrag u vozilo i pobjegao

Poznato je kako majke reagiraju kada su njihova djeca u opasnosti. Pokazala je to i Tonya McCullough iz New Mexica, sada poznata i kao "supermama", nakon što je skočila ispred jurećeg kamioneta da bi spasila svog sina i još jednu mladu osobu. No, nastradala je ona. 

Sve je počelo manjom prometnom nesrećom koju su imala dvojica od njezina tri sina pa je Tonya došla na mjesto događaja kako bi im pomogla. U jednom trenutku vozač kamioneta naglo je skrenuo na pločnik i jurio prema njezinu sinu i još jednoj osobi. Bez razmišljanja se zaletjela u njih i odgurnula ih, a vozilo je udarilo u nju. U nesreći su joj slomljene noga, obje ruke, zdjelica i rebra, piše NY Daily News. Ova učiteljica prvog razreda u bolnici će provesti mjesec dana. Ispričala je da je posljednji trenutak kojeg se sjeća da leži na tlu i ne osjeća donji dio tijela. 

– Jako sam se bojala jer sam znala da je stanje ozbiljno i samo sam rekla djeci da ih volim. Znala sam samo da trebam disati kako bih ostala s njima jer još nisam spremna otići – izjavila je ova supermama. 

Vozač Scott Knowles (43) nakon nesreće izašao je iz vozila i, kada je shvatio koliko su teške ozljede žene koju je udario automobilom, vratio se natrag u vozilo i pobjegao. No, jedan od sinova zapisao je registarske oznake pa ga je policija lako pronašla. Priznao je da je prije nego što je sjeo za upravljač popio bocu vina. 

U međuvremenu, Tonya je rekla da oprašta vozaču te izrazila nadu kako će ga ovo iskustvo opametiti da više nikada ne pije i vozi.

>> Vozimo prebrzo kroz naselje i ne vežemo se pojasom

Komentara 2

Avatar fijolica
fijolica
11:45 10.02.2014.

To je, u najvećoj većini slučajeva, normalno ponašanje majke. Ono što joj posebno priznajem za junaštvo jest njezin oprost vozaču. Samo se nadam da će se zaista taj vozač poslije ovoga otrijezniti u svakom pogledu.

JA
JASTREBAC
16:37 10.02.2014.

Samo je majčinska ljubav bezrezervna i neproverljiva?! Sve ostalo je relativno, promenljivo i pod znakom pitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije