Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znao da spavaju

Sumnjiče sina da je zapalio kuću u Kozari putu kako bi usmrtio roditelje

Požar kuće u Kozari putevima u Zagrebu
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
24.10.2018.
u 16:45

Mrtva majka pronađena je na mjestu događaja po gašenju požara, a otac je preminuo u bolnici

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu prošle je subote donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 29-godišnjeg hrvatskog državljanina protiv kojeg postoji osnovana sumnja da je izazvao požar u kojem su poginuli njegovi roditelji.

Požar se dogodio 10. listopada oko 2.30 sati u obiteljskoj kući na adresi IV. Kozari put u Zagrebu, a ugasili su ga vatrogasci oko 3 sata.

Pogledajte video kuće nakon požara:

"Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik izazvao požar kuće pristajući da time usmrti svoje roditelje, odnosno majku i bolesnog te potpuno nepokretnog oca, za koje je znao da spavaju u spavaćoj sobi", stoji u priopćenju koje je danas objavio ŽDO.

Navodi se kako se osnovano sumnja da je okrivljenik otvorenim plamenom upaljača u unutrašnjosti garderobnog ormara zapalio odjevne predmete i tako zapalio kuću, a potom je izašao iz kuće u dvorište, znajući da su u kući ostali njegovi roditelji.

"Na mjestu događaja, po ugašenom požaru, pronađena je mrtva okrivljenikova majka dok je ozlijeđeni okrivljenikov otac prevezen u bolnicu u kojoj je preminuo 16. listopada 2018. Sudac istrage je, na prijedlog državnog odvjetništva, odredio jednomjesečni istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja djela", stoji u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 4

LU
Lujo123
19:40 24.10.2018.

pusičkino blago!!

BL
bluesbob
06:52 25.10.2018.

Opet Bandićevo glasačko tijelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije